Etiket Sonuçları: Van Okuyor

Ara

"Van Okuyor Projesi" kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve diğer çalışanları hergün bir ders saati boyunca kitap okuyorlar. Bu hafta okuma saatimiz 6. ders saati. Herkese iyi okumalar.

Ara

"Van Okuyor Projesi" kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve diğer çalışanları hergün bir ders saati boyunca kitap okuyorlar. Bu hafta okuma saatimiz 5. ders saati. Herkese iyi okumalar.

"Van Okuyor Projesi" kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve diğer çalışanları hergün bir ders saati boyunca kitap okuyorlar. Bu hafta okuma saatimiz 2. ders saati. Herkese iyi okumalar.

"Van Okuyor Projesi" kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve diğer çalışanları hergün bir ders saati boyunca kitap okuyorlar. Bu hafta okuma saatimiz 1. ders saati. Herkese iyi okumalar.

Ekm

"Van Okuyor Projesi" kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve diğer çalışanları hergün bir ders saati boyunca kitap okuyorlar. Bu hafta okuma saatimiz 8. ders saati. Herkese iyi okumalar.

Ekm

"Van Okuyor Projesi" kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve diğer çalışanları hergün bir ders saati boyunca kitap okuyorlar. Bu hafta okuma saatimiz 7. ders saati. Herkese iyi okumalar.