Bizim De Bir Yetim Kardeşimiz Var

Erciş Atatürk Anadolu Lisesi; MEB, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nın ortak protokolü ile “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesine öğrenci ve öğretmenleriyle destek oluyor.
“Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi, çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Bu proje; savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, barınma, gıda, giyecek gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için ülkemizdeki ilköğretim ve lise seviyesindeki öğrencilerimizin katkı sağlamasını; böylece dünyada iyiliğin yayılmasını hedeflemektedir. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de yetimlere, hem dünyalarında hem de gönüllerinde yer açtılar. Artık okulumuzda da “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi” var. Kenyalı kardeşimiz Yussuf’a kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Allah yavrumuzun yar ve yardımcısı olsun.

Yayın: 21.03.2019 - Güncelleme: 21.03.2019 02:36 - Görüntülenme: 564