Nis

Okulumuz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenlikleri öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla 15-16-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecektir.

Bahar şenliklerinin programı şu şekilde olacaktır;

15 Mayıs Çarşamba: (13:00-15:00) Canlı Tablolar Sergisi, Felsefenin İzinde, Geleneksel Oyunlar

16 Mayıs Perşembe: (13:00-15:00) Bilgi Yarışması, Tahmin Et Hocam

17 Mayıs Cuma: (13:00-15:00) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni, Atabarı Halk Oyunu Gösterisi, Step Aerobik Gösterisi, Koro

Nis

Okulumuzun 10. sınıf öğrencileri kimya dersinde "Doğal İndikatörler" ile ilgili deney yaparak öğrenmelerini daha kalıcı hale getirdiler.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Siber Suçlar ve Bağımlılıkla Mücadele Semineri Van İl Milli Eğitim Ar-Ge Birimi ve Van İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Birimi çalışanlarının katılımıyla okulumuzda başarıyla gerçekleşmiştir. Bu bilgilendirici ve bilinçlendirici semineri hazırlayan ve sunan tüm personellere teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü okulumuzda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu önemli günde aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Çanakkale Geçilmez!!

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü okulumuzda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çok değerli öğrencimiz, sporcumuz Barış Atilla, Diyarbakır'da düzenlenen bölgesel kros ligi yarı finalinde 1.olmuştur. Sporcumuza ve üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

24 Kasım öğretmenler günü, idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinliklerle kutlandı. İdaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yıl dönümünde okulumuz tarafından hazırlanan program ile andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul sporları kapsamında Van ilinde düzenlenen atletizm 5000 metre koşu yarışmalarında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Barış Atilla yarışmayı 2. sırada bitirerek dereceye girerek  Bitlis'te düzenlenecek 2.etap koşularina katılmaya hak kazandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Ağu

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında yapılan faaliyetlerin tanıtımı Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından video şeklinde yayınlandı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ara

Okul Sporları kapsamında ilçemiz Liseleri arasında 09.12.2019 ile 19.12.2019 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü (Aşağı Toki) Kapalı Spor Salonunda düzenlenmeye başlayan Gençler Kız-Erkek Futsal turnuvasına kızlar kategorisinde katılan okulumuz ilk hafta maçlarında, Sevim Kürüm Anadolu Lisesi ile 1-1 berabere kalıp, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'ni 3-0 yenmiştir. 16.12.2019 Pazartesi günü saat 13:00'de Bendimahi Kız Anadolu İHL ile üçüncü maçına çıkacak öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmenleri Hasan ÇELİK'e başarılarının devamını dileriz.